Terugblik symposium Kind en geloof

‘Als ze maar gelukkig zijn?!’

1 oktober 2022

Terugblik symposium ‘Als ze maar gelukkig zijn?!’

Als christelijke opvoeders leren we onze kinderen verlangen naar dé Toekomst. Een verlangen dat ons samen aan de voeten van de Heere Jezus brengt. Dat was de kern van ons symposium ‘Als ze maar gelukkig zijn?!’ op vrijdag 30 september 2022.
Christine Stam – van Gent en Ds. A. Th. van Olst namen ons vanuit de praktijk en de Bijbel mee in het thema van het symposium. Ruim 300 bezoekers bezochten het symposium en raakten geïnspireerd door de lezingen en workshops die gegeven werden.

We kijken terug op een mooie middag en avond. In deze Week van de Opvoeding bieden we jou een kers op de taart. Je krijgt concrete handvatten voor de opvoeding in de nieuwe podcastserie Kind & Geloof. En natuurlijk trakteren we je op een terugblik op deze prachtige dag.

Opgroeien in een seculiere samenleving

Christine Stam - van Gent

Hoe komen kinderen tot een leven voor en met God?

Ds. A.Th. van Olst


Week van de opvoeding Podcast Kind & Geloof

Hoe concreter, hoe beter, als het gaat om geloofsopvoeding. Daarom leggen in deze Week van de Opvoeding papa’s en mama’s, leerkrachten, zondagsschoolleidinggevenden en kinderwerkers opvoedingsdilemma’s voor aan Christine Stam- van Gent en ds. A. Th. van Olst.

De podcast Kind en Geloof wordt gehost door de IKC-gezinswerkers Thera Bravenboer en Erna van Dulken. Elke werkdag verschijnt er een nieuwe podcast van zo’n tien minuten. Laat je voeden en luister mee.

Inzichten workshops

"Zoveel interessante workshops, jammer dat ik er maar twee kon kiezen". Herkenbaar? Op social media delen we daarom inzichten van de workshopsleiders.

Wat geeft ouders van nu hoop in de christelijke opvoeding? Elke workshopleider geeft daar deze week antwoord op. Volg Evangeliestek op Instagram of facebook om (opnieuw) bemoedigd te worden!

Op zoek naar concrete handreikingen van de workshopsleiders? Deze downloads zijn beschikbaar:

  • Gezinsmoment 'kwetsbaarheid van geluk'
  • De powerpoint van de workshop 'groepsdruk'
  • Inzichten uit de workshop 'wandelen met God in het gezin'
Terug naar de lijst