‘Koninklijk’ – Nieuw materiaal voor kinderevangelisatie

3 maart 2022

‘Koninklijk’ – Nieuw materiaal voor kinderevangelisatie

In onze mappenreeks is een nieuwe evangelisatiemap verschenen met het thema ‘Koninklijk’. Met dit thema nemen we de kinderen mee de Bijbel in aan de hand van het verhaal van Jozef. We willen hen meegeven dat God Koning is over de aarde en dat Hij regeert.

In het leven van Jozef zie je heel duidelijk Gods regering. Het lijkt heel anders te lopen, maar het kwaad dat zijn broers hebben bedacht, wordt ten goede gekeerd. Uiteindelijk is Jozef het middel dat God gebruikt om het volk Israël in stand te houden, zodat de Heere Jezus later geboren zou kunnen worden. Hoe het ook gaat, Hij heeft alles in Zijn hand.

Deze map biedt vijf verhalen uit de Bijbel en alles wat daarbij nodig is om een vijfdaagse VakantieBijbelWeek in te richten. Ook is de map te gebruiken bij ander evangelisatie- of clubwerk. Het materiaal bevat veel verschillende verwerkingsmogelijkheden van de lessen voor alle leeftijdsgroepen van 4 t/m 12 jaar. De map is verkrijgbaar in SV- en HSV-variant. Meegeefboekjes om aan het einde van de week aan de kinderen uit te delen zijn bij te bestellen.

Inclusief gratis digipakket en bijbels plaatmateriaal.

Terug naar de lijst