Gezinspakket advent: 'Een hemelse boodschap'

Bestellen in pre-order

15 september 2023

Ineens zie je bij de post een envelop met jouw naam erop! Je maakt de envelop nieuwsgierig open. Wat zou er in staan?

Rond de geboorte van de Heere Jezus stuurde God vaak een engel om Zijn boodschap door te geven. Wat weet jij eigenlijk over engelen? Denk je aan mollige baby’s met vleugels? Dan zit je er goed naast. De engelen van de Heere zijn machtige dienaren. Goede geesten van God.

Tijdens de adventsweken valt er iedere dag ‘een hemelse boodschap’ in de brievenbus. Zo leren we over engelen en ontdekken we de boodschappen die ze aan de mensen brachten. En we zien dat de Heere ook voor ons een boodschap heeft.

De uitdeelplaat, waarvan ook één exemplaar in het pakket zit, is o.a. bedoeld om uit de delen bij missionaire (kinder)activiteiten. Het kerstverhaal op deze uitdeelplaat is speciaal geschreven voor kinderen die nog niet of nauwelijks weten wat Kerst inhoudt.

Deel dit jaar ook het goede nieuws dat de Heere Jezus naar onze aarde kwam met de kinderen in jouw eigen dorp of stad. Je kunt deze uitdeelplaat los bij bestellen.

Bekijk ook de unboxing video:

Korting
Ook in de lijdenstijd van 2024 verschijnt D.V. een gezinspakket. Als je dit pakket nú vast meebestelt, ontvang je 10 procent korting op het adventspakket én het lijdenstijdpakket 2024. Ook bespaar je ruim 3 euro op verzendkosten wanneer je beide pakketten nu bestelt. Bovendien hoef je in aanloop naar de lijdenstijd geen actie te ondernemen en ben je verzekert van een pakket.

Terug naar de lijst