Crèchemethode 'Kijk en luister'

11 mei 2021

Inhoudelijk met kinderen aan de slag tijdens de oppas aan de hand van de kinderbijbels 'Kijk en Luister'.

De crèchemethode is een map met lessen bij de kinderbijbels 'Kijk en Luister' (uitgeverij Den Hertog). Deze lessen zijn bedoeld om met kinderen die nog niet meegaan naar de kerk een inhoudelijk moment op de crèche te organiseren. De lessen zijn gemakkelijk voor te bereiden en sluiten aan bij de leefwereld van jonge kinderen (3-6 jaar).

De lessen in deze eerste map gaan over verhalen uit alle delen van ‘Kijk en Luister’. Deel 1 bevat voldoende lessen om een volledig kalenderjaar te vullen, waarbij aangesloten wordt bij de christelijke feestdagen, biddag en dankdag. De methode bestaat uit twee mappen. Elke map bestaat uit 60 lessen compleet met verwerkingen.

Deel 2 van de methode is in ontwikkeling. Dit deel, waarin de overige verhalen uit de drie delen ‘Kijk en Luister’ een plek krijgen, zal in een aparte map uitgegeven worden.

Lees voor meer informatie ook een inhoudelijk artikel over de opbouw van de crèchemethode of download een proefles.

Vormen van uitgave:

  1. De crèchemethode kan via de webshop van Evangeliestek besteld worden. Via de boekhandel kunnen aanvullend de drie delen van ‘Kijk en Luister’ aangeschaft worden. De pre-order tot 17 juli kost € 225,00. Daarna € 275,00.
    LET OP: dit betreft een pre-order. Map 1 wordt eind juni verzonden. Map 2 volgt in het voorjaar van 2022, maar zit in deze prijs inbegrepen.
  2. Losse lessen zijn als download verkrijgbaar voor € 1,50 per les.
  3. Na aanschaf van de mappen zijn alle lessen ook digitaal te downloaden met een code, zodat het makkelijk thuis voor te bereiden is.
Terug naar de lijst