Crèchemethode 'Kijk en Luister' compleet

6 juni 2022

Inhoudelijk met kinderen aan de slag tijdens de oppas aan de hand van de kinderbijbels 'Kijk en Luister'.

Met de uitgave van deel 2 is de crèchemethode 'Kijk en Luister' compleet. De crèchemethode 'Kijk en Luister' sluit aan bij de kinderbijbels 'Kijk en Luister' (uitgeverij Den Hertog). De lessen zijn bedoeld om met kinderen die nog niet meegaan naar de kerk een inhoudelijk moment op de crèche te organiseren. De lessen zijn gemakkelijk voor te bereiden en sluiten aan bij de leefwereld van jonge kinderen (3-6 jaar).

De methode bestaat uit twee delen met in totaal 120 lessen, compleet met verwerkingen. De lessen horen bij verhalen uit alle delen van de serie 'Kijk en Luister'. Beide delen bevatten voldoende lessen om een volledig kalenderjaar te vullen, waarbij aangesloten wordt bij de christelijke feestdagen, biddag en dankdag.

Lees voor meer informatie een inhoudelijk artikel over de opbouw van de crèchemethode of download een proefles.

Vormen van uitgave:

  1. De crèchemethode kan via de webshop van Evangeliestek besteld worden. Via de boekhandel kunnen aanvullend de drie delen van ‘Kijk en Luister’ aangeschaft worden. De methode kost € 295,00
  2. Losse lessen zijn als download verkrijgbaar voor € 1,60 per les.
  3. Na aanschaf van de mappen zijn alle lessen ook digitaal te downloaden met een code, zodat het makkelijk thuis voor te bereiden is.
Terug naar de lijst