Vijf jaar Evangeliestek

3 maart 2020

Vijf jaar zaaien

We zijn dankbaar voor de achterliggende jaren, waarin gezaaid mocht worden met het Evangelie in zoveel kinderharten en voor al die kinder(evangelisatie)werkers die hun tijd en energie geven aan het doorgeven van het Evangelie. We mochten onder Gods leiding toerusting geven en producten ontwikkelen voor vele gemeenten. God heeft Zijn vruchten gegeven door de Heilige Geest.

Ter gelegenheid van ons vijfjarig bestaan hebben we een folder gemaakt, waarin u over ons werk van de afgelopen jaren kunt lezen. Ook geven we een voorblik op het werk van komend jaar. Daarnaast zijn er verschillende betrokkenen die iets zeggen over het werk van Evangeliestek.


Bekijk op volledig scherm (opent nieuw venster)

Bekijk hieronder het filmpje dat we gemaakt hebben bij een van de VakantieBijbelWeken die ons materiaal gebuikt. 

Steun

Om ons werk voort te kunnen blijven zetten hebben we jaarlijks 200.000 euro nodig. Mogen we op uw steun rekenen? U kunt ons helpen door middel van een donatie. Voor structurele giften kunt u contact met ons opnemen.
Helpt u mee? Het is ons verlangen dat kinderen – binnen én buiten de kerk – ook in de komende jaren, door genade de Zaligmaker, Jezus Christus, leren kennen. Wilt u (blijven) bidden voor al het werk dat met oog daarop wordt gedaan? Zijn naam moet eeuwig eer ontvangen!

Terug naar de lijst