Kiezen tussen GOED en KWAAD

27 september 2022

Halloweenhappertje: kiezen tussen GOED en KWAAD

Ken je dit gele happertje? Zijn naam is Pac-Man. Pac-Man moet steeds kiezen welke weg hij gaat. Onderweg komt hij ‘goede’ symbolen tegen. Een hart, een bloem, een zon en een kuikentje. Maar er zijn ook vier spoken die hem ‘kwaad’ doen. Als Pac-Man door een spook gepakt wordt, is hij dood. GAME OVER.

Om te blijven leven moet je dus steeds voor het goede kiezen. Dat moet je onthouden als het over Halloween gaat. Dit 'feest' gaat over kwaad en dood. De dood is geen spelletje. HET IS VEEL BETER OM TE KIEZEN VOOR HET LEVEN.

“En God zag al wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed.”

Maar al snel nadat God alles goed had geschapen, kozen de eerste mensen ervoor om te doen wat niet mocht. Ze kozen ervoor om bij hun goede God vandaan te gaan. Door deze keuze voor het kwaad mochten de eerste mensen niet meer dicht bij God wonen. Kun je dan nu nog wel voor het goede kiezen?

Het antwoord is: JEZUS!

Wil je hier meer over weten en anderen vertellen over deze keuze tussen goed en kwaad? Bestel nu de flyers met het Halloweenhappertje. Koop er één voor jezelf en krijg er gratis één bij om uit te delen.

Terug naar de lijst