Materiaal rondom Pinksteren

16 april 2021

Materiaal rondom Pinksteren

Tweede pinksterdag is een landelijke vrije dag. Maar veel kinderen, buiten de kerk, weten niet wat Pinksteren is en wat het inhoudt. Daarom hebben we een aantal uitdeelproducten die het pinksterfeest aan kinderen uitleggen.

Pinksterhanger (DIY)
Aan de hand van de folder en de bijbehorende DIY ontdekken de kinderen waarom we het Pinksterfeest vieren. Het werk van de Heilige Geest, de Trooster, wordt uitgelegd. De kinderen kunnen dit verwerken met de bijgevoegde DIY. Met krimpfolie maken de kinderen een hanger in de vorm van een duif, zodat ze er aan terug kunnen denken wat de Heilige Geest ook in hun leven wil doen.

De folder is een drieluikfolder in A5-formaat. Het vel krimpfolie zit er ingevouwen. Deze kaart kun je naar bijvoorbeeld de kinderen van de kinderclub sturen om te laten weten dat je aan ze denkt nu het clubseizoen niet op een normale manier doorgang kon vinden of kan worden afgesloten.

Pinksterboekje
Het pinksterboekje legt kort, duidelijk en aansprekend de betekenis rondom hemelvaart en Pinksteren uit. Het boekje is in A6-formaat.

Pinksterkaart
De kaart kun je bijvoorbeeld naar de kinderen van de kinderclub sturen om te laten weten dat je aan ze denkt nu het clubseizoen niet op een normale manier doorgang kon vinden of kan worden afgesloten. Geef het bijvoorbeeld in combinatie met de DIY pinksterhanger.

Ook hebben we pinksterkaarten voor volwassenen toegevoegd. Zo kun je bijvoorbeeld leidinggevenden of gemeenteleden bemoedigen door een mooie kaart te sturen.

We bieden de producten zowel los als in samengestelde pakketten aan.

Nieuws