Liesbeth van Klinken

Verhalenschrijfster

'Jezus, Uw verzoenend sterven, blijft het rustpunt van mijn hart.' Dat motiveert mij voor mijn werk en geeft er inhoud aan. Niet alleen ik, maar de hele wereld heeft Jezus nodig als verzoening voor onze zonde. Zo vinden we vrede met God en zullen we delen in Zijn heerlijkheid. Ik streef ernaar dat dit centraal staat in alle werk dat ik voor Evangeliestek doe.

Mijn naam is Liesbeth van Klinken-Rijneveld. Ik schrijf materiaal voor kinderevangelisatie. Dat vind ik heerlijk om te doen, dichtbij de Bijbel, gericht op het overdragen van de kern, aansluitend bij het niet-kerkelijke kind. En zo mooi mogelijk.

Samen met mijn man woon ik in Stolwijk. We hebben vijf kinderen in de leeftijd van 15 tot 2 jaar. Ik denk dat ik van niemand meer leer dan van hen. Het is een mooie uitdaging om bij elk niveau en elk temperament de juiste toon te vinden om de woorden van God over te dragen. Ik geniet daarvan, soms ongecompliceerd en soms na een worsteling waarin ik opnieuw besef dat God hun hart moet openen.

Niet alleen ik, maar de hele wereld heeft Jezus nodig als verzoening voor onze zonde. Zo vinden we vrede met God en zullen we delen in Zijn heerlijkheid.

Vanaf het begin hebben we onze deur nadrukkelijk opengezet voor onze buurkinderen en hun vriendjes. Soms is dat leuk, soms moeilijk. We delen ons geloof tussen de bedrijven door en ook weleens gepland door middel van een clubje aan huis. In onze vorige woonplaats kreeg dat een vast karakter en het was bijzonder om te zien hoe het een aantal kinderen werkelijk te doen was om het Evangelie.

Team