Dietie Gommer

Creatief vormgever

Ben ik dan zo creatief? Ja, dat wel. Knutsel je dan heel de dag? Nee, dat niet. Creativiteit is voor mij niet het primair bezig zijn met beeldende kunst, muziek of het schrijven van boeken. Maar heeft veel meer te maken met het vermogen om vrij en dwars te denken vanuit een open, nieuwsgierige geest.

Creativiteit wordt gevoed door verwondering en prikkelt meerdere zintuigen. Het geeft blijdschap en helpt om de inhoud op te nemen of beter te verwerken. Zo hoop ik in mijn werk steeds een aanvulling en versterking te zijn van de inhoud die centraal staat vanuit Gods Woord. Om zo het Evangelie in het kinderwerk en toerusting nog dichterbij te brengen.

"Creativity isn’t manmade
It is a gift from God
And when it comes it creates something
original and beautiful"

Ik mag dit werk veelal vanuit ons huis in Stolwijk doen, waar ik samen met mijn man Erik-Jan en onze drie kinderen: Hannah (2008), Sem (2011) en Noa (2015) woon. Voorheen gaf ik les in tekenen en handvaardigheid op het Wartburg College, was ik jaren mentor en startte mijn loopbaan in de richting van mode en styling. Dankbaar om terug te zien dat dit alles nu een prachtige basis vormt voor het werk in Zijn Koninkrijk.

Team