Bedrijven

Bedrijven

Draagt u als bedrijf het kinderevangelisatiewerk een warm hart toe en wilt u mee helpen investeren in de volgende generatie en de kerk van de toekomst? Door uw steun maakt u het mogelijk om daadwerkelijk het hart van álle kinderen te zoeken en de missie en doelen van Evangeliestek te realiseren. Uw financiële betrokkenheid als ondernemer of bedrijf is voor Evangeliestek onmisbaar.

U kunt als bedrijf of ondernemer ons op de volgende manieren financieel steunen:

Eenmalige gift

Doneer en draag bij via een eenmalige gift. Dit kunt u doen via iDeal op de website. U kunt uw gift ook rechtstreeks overmaken op rekeningnummer NL44RABO0180782819 t.n.v. Evangeliestek (eventueel onder vermelding van een specifiek project).

Doorlopende machtiging

Doneer en draag bij via een structurele donatie. U kunt hiervoor het formulier op de website gebruiken, of zelf bij uw bank een periodieke betaling toevoegen, op rekeningnummer NL44RABO0180782819 t.n.v. Evangeliestek (eventueel onder vermelding van een specifiek project).

Meerjarige steun

Bent u bereid Evangeliestek of een specifiek project meerjarig te steunen? Neem dan contact op met onze fondsenwerver op, Arie van Vliet: avvliet(@)evangeliestek.nl of 06-46890511. Hij kan u meer inzicht geven in de lopende projecten en de daarbij horende meerjarige financiële vraag.

Steun een specifiek project

Heeft u een specifiek project in gedachten dat u een warm hart toedraagt en graag (meerjarig) wilt steunen? Neem dan contact op met Arie van Vliet: avvliet(@)evangeliestek.nl of 06-46890511.

Bestel een kerstpakket

Dankzij de waardevolle samenwerking met Looren Gifts kunnen we u elk gewenst kerstpakket leveren, waarmee u ook het kinder- en evangelisatiewerk ondersteunt. Elk pakket dat u via ons bestelt wordt met zorg afgehandeld door Looren Gifts en daarbij schenken ze ook 20% aan het project. Meer weten? Kijk op onze actiewebsite en vraag direct een (vrijblijvende) offerte aan.