Cursussen

Aanbod cursussen

Wie benaderd wordt in de gemeente met de vraag om leidinggevende/medewerker te worden in het kinder(evangelisatie)werk hoeft hier geen opleiding voor te volgen. Toch vergen deze taken wel de nodige kennis en vaardigheden. Evangeliestek wil ondersteunen bij de mooie en belangrijke taak die ze hebben ontvangen. Zodat kinderen al jong leren Wie God is en voor hen wil zijn.

We bieden vanuit Evangeliestek diverse cursussen en workshops aan met het oog op de praktijk van het werk in het kinder(evangelisatie)werk. Omdat de meeste mensen in deze tijd een drukbezette agenda hebben, bieden we cursussen die een combinatie vormen van het online aanbod aan toerusting en fysieke ontmoetingsmomenten ter plaatse. Tijdens de online sessies bieden we veel informatie, theorie en kennis. Als we ter plaatse aanwezig zijn, focussen we op de training van de bijbehorende vaardigheden. Op deze manier zoeken we in ons cursusaanbod naar een optimale leeroogst voor alle betrokkenen.

Evangeliestek wil ondersteunen bij de mooie en belangrijke taak die ze hebben ontvangen. Zodat kinderen al jong leren Wie God is en voor hen wil zijn.

Het is een wonder dat de Heere juist door middel van gebrekkige zondige mensen Zijn Koninkrijk wil bouwen. We hopen dat ons cursusmateriaal een klein schakeltje mag zijn in het bereiken van de kinderen voor de opbouw van Zijn gemeente.

Onze diensten